Fastserv
Lekdetectie inspectie uitvoering

Over ons

Fastserv Lekdetectie specialisten opsporen van lekkages

Over ons

Uw specialist na calamiteiten

Fastserv is een betrouwbare en ervaren lekdetectiebedrijf dat al sinds 1992 bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages in uw woning of bedrijfspand. Onze gediplomeerde medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies waar en hoe ze moeten zoeken naar lekken. Dankzij onze professionele aanpak en moderne technologieën, kunnen we snel en efficiënt lekkages opsporen en repareren.

Werkgebied
Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland, waardoor u er zeker van bent dat wij bij u in de buurt zijn om u te helpen bij het opsporen en repareren van lekkages.
Klantenservice
Onze klantenservice staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het maken van een afspraak. Kies voor Fastserv en u kiest voor een snelle, efficiënte en betrouwbare lekdetectie service.

Feiten

Expert in het opsporen van lekkages

" Onze professionele lekdetectie diensten beschermen uw eigendom tegen schade. "

Wij als lekdetectiebedrijf streven altijd naar tevreden klanten. We begrijpen dat een lek in uw leidingen niet alleen vervelend kan zijn, maar ook veel geld kan kosten als je er te lang mee wacht. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor onze klanten en bieden we snelle en efficiënte service. Onze jarenlange ervaring in de branche geeft ons de expertise om snel en nauwkeurig lekken op te sporen. We zijn toegewijd aan het bieden van de beste service en willen dat onze klanten zich veilig voelen in hun eigen huis of bedrijfspand.

Jaren ervaring
In 1992 opgericht om hulp te bieden aan U!
32
Lekdetecties
Wij werken efficiënt en snel.
999+
Tevreden klanten
Onze toewijding aan kwaliteit en service.
100%
Bereikbaarheid
U kunt altijd bellen of e-mailen.
24/7

Unique selling points

Waarom Fastserv?

Kies voor Fastserv als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring en de meest geavanceerde apparatuur. Onze snelle service, uitgebreide rapportage en directe contact met de technicus zorgen ervoor dat we efficiënt en snel de lekkage kunnen opsporen.

Jarenlange ervaring

Wij beschikken over 30+ jaar ervaring in het opsporen van lekkages. Onze technici zijn zeer ervaren en hebben een uitgebreide kennis van de verschillende soorten lekkages en de manieren om deze op te sporen.

Snelle service

Onze technici zijn snel beschikbaar om een afspraak te maken zodat u snel weet waar de lekkage zit. Zo kunt u de reparatie snel laten uitvoeren en voorkomt u verdere schade aan uw woning of bedrijfspand.

Uitgebreid rapport

Na de lekdetectie ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de oorzaak van de lekkage wordt beschreven en een oplossing wordt voorgesteld. Zo heeft u inzicht in de situatie en kunt u gericht handelen.

Nieuwste apparatuur

Onze technici zijn uitgerust met de nieuwste lekdetectieapparatuur waardoor we snel en efficiënt een lekkage kunnen opsporen. Dankzij de onze apparatuur, zijn we in staat om zelfs de kleinste lekkages op te sporen.

Direct contact

Tijdens de lekdetectie zult u rechtstreeks in contact zijn met de technicus die bij u op locatie aanwezig is. Dit geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te kijken tijdens het detectieproces.