Fastserv
Foto van Kelly Sikkema, van Unsplash

Veelgestelde vragen

Waarom een lekdetectie laten uitvoeren?

Een lekdetectie is van groot belang om lekkages in uw huis of bedrijf op te sporen. Een lekkage kan namelijk leiden tot grote schade aan uw eigendommen en kan zelfs gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Door een lekdetectie uit te voeren, kunt u deze problemen op tijd opsporen en oplossen.

Veelgestelde vragen overzicht

Fastserv biedt u een overzicht van veelgestelde vragen van onze opdrachtgevers. Indien u nog vragen heeft die hieronder niet worden beantwoord, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 023 – 528 00 80 of stuur een e-mail naar info@fastserv.nl. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

frequently asked questions (FAQ)

Ben je hier benieuwd naar?

Lees hier onder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie zo snel mogelijk langs komen om het lek te detecteren?

Ja, wij kunnen snel actie ondernemen om u van dienst te zijn! Wij begrijpen dat een lek een urgent probleem is en dat u snel hulp nodig heeft. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten en doen wij ons best om zo snel mogelijk bij u te zijn. Ons team van ervaren technici is toegewijd aan het bieden van de beste service en zal snel en efficiënt te werk gaan om het lek op te sporen en te repareren.

Daarom, als u een lek heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zullen zo snel mogelijk langskomen en u helpen uw lek te repareren.

Welke specifieke kosten zijn er verbonden aan het uitvoeren van een lekdetectie?

De kosten voor het uitvoeren van een lekdetectie bestaat uit een vast tarief, een tarief dat door de verzekering wordt geaccepteerd.

Worden de kosten voor een lekdetectie gedekt door de verzekering?

Of de kosten voor een lekdetectie worden gedekt door de verzekering hangt af van de polisvoorwaarden. Meestal of bijna altijd is lekdetectie wel gedekt.

Kan ik het rapport van jullie lekdetectie indienen bij mijn verzekering?

Ja, u kunt ons rapport van de lekdetectie indienen bij uw verzekeraar als bewijs van de gedetecteerde lekkage.

Kunnen jullie iemand aanbevelen die de lekkage kan repareren?

Wij hebben contact met een aantal gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van lekkages. We kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf om de reparatie uit te voeren.

Is het mogelijk om gaslekkages op te sporen met jullie diensten?

Nee, wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages van water. Gaslekkages zijn een ander type van lekkages, en hiervoor zou u een speciaal bedrijf moeten raadplegen.

Hoeveel personen zullen er aanwezig zijn tijdens het uitvoeren van een lekdetectie?

Er zal altijd één lekdetectie technicus aanwezig zijn tijdens het uitvoeren van de lekdetectie. Dit is omdat onze technicus over de juiste vaardigheden, kennis en professionele uitrusting beschikt om efficiënt en effectief de lekkage op te sporen. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de technicus de werkzaamheden grondig uitvoert en rapporteert.

Is het mogelijk om dak lekkages op te sporen met jullie diensten?

Ja, wij bieden ook diensten aan voor het opsporen van dak lekkages. Onze technicus zal met professionele uitrusting en methoden de lekkage op de dakbedekking opzoeken.

Doen jullie ook de herstelwerkzaamheden van de lekkage?

Nee, wij zijn alleen gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Wij adviseren u een gespecialiseerd bedrijf te raadplegen voor de herstelwerkzaamheden van de lekkage.